Отпадналата тази седмица от Ергенът Кристина заяви в ефира на bTV,

...
Отпадналата тази седмица от Ергенът Кристина заяви в ефира на bTV,
Коментари Харесай

Напрежение. Изгонена от Ергенът скочи на Евгени

Отпадналата тази седмица от " Ергенът "  Кристина съобщи в ефира на bTV, че самостоятелната й среща с Евгени, по време на която тя му скъса нервите от недоволство, не е била толкоз неприятна и не се сърди за нищо на пианиста, че не й е дал алена роза. 

" Много се забавлявах на срещата с Евгени. За мен срещата беше приятна ", описа тя.
-->
Но в обществените мрежи тя изненадващо обърна тона и написа: " Много съм щастлива, че си потеглих. А по отношение на напускането ми, дано Евгени да опише, в случай че има храброст. "

Думите ѝ провокираха подозрение, че зад изгонването й не стоят единствено нейните мрънкания, само че и евентуална конфликтна обстановка сред двамата, която съзнателно е избегната от камерите.

Другата изгонена дама - Мария, показа на собствен ред: " Хората би трябвало да имат вяра в любовта, да имат вяра в невидимите неща, тъй като към този момент прекомерно доста сме затрупани с материалното и някакси духовното и другите неща изостанаха. Аз съм в развой на търсене. Искам да съм удовлетворена в една връзка. Човек самичък би трябвало да откри най-хубавото за себе си ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР